Posted 5 hours ago

Other wall I painted in my bedroom. #newpaint #apartment

Posted 5 hours ago

My new desk in my bedroom. #newpaint #apartment

Posted 1 day ago

Another shot of the living room. #newpaint #apartment

Posted 1 day ago

We painted our living room. #newpaint #apartment

Posted 3 weeks ago

That Moment When…

You find that golden story thread you’ve been searching for that ties everything together and everything just works…

image

And you’re so excited…

image

But no one understands.

image

^_^

Posted 1 month ago

I just found this old old traced drawing I did…of the Power Rangers. xD #nerd4life #throwback #drawing

Posted 1 month ago

I have a confession to make. I am secretly…a WITCH! Bwahaha!! #Halloweencameearly

Posted 1 month ago

The new shower is done!

Posted 1 month ago

More sketchies! #art #sketch #drawing #fanart #captainamerica #tqeal

Posted 1 month ago

grofjardanhazy:

darksilenceinsuburbia:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

More: Real-life Houses That Look Like They Belong in the Shire

Ladies and gentlemen, I present to you…the Modern Hobbit Hole.